Kontinentalseng tilbud - Find en billig kontinentalseng på tilbud her

Denne artikel indeholder reklamer. I tilfælde af køb fra vores henvisninger, vil vi modtage et mindre beløb. Et evt overskud vil blive anvendt til vedligeholdelse og opdatering af siden. Alle links herunder er derfor reklamelinks.

Når du skal have en ny kontinentalseng, så kan der være mange penge at spare, hvis du kigger efter gode tilbud. Faktisk kan du være heldig at spare over 50%, når du finder et godt kontinentalseng tilbud.

Vi bruger i gennemsnit 8 timer af vores liv hver dag i sengen, hvilket bliver til over 25 år i løbet af et liv.

Derfor er det også vigtigt, at liggekomforten er i top, når man bruger så lang tid i sengen.

Herunder kan du se listen med de forhandlere vi anbefaler, når du skal finde et godt kontinentalseng tilbud.

Alle kontinentalsenge og forhandlere er udvalgt efter grundige analyser, sammenligninger og i visse tilfælde fysiske tests, men alle henvisninger er til kommercielle partnere. Partnerne har ingen indflydelse på hverken udvælgelsen af produkterne, rækkefølgen eller anmeldelserne af dem.

Kontinentalsenge tilbud

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Vi anbefaler disse kontinentalsenge tilbud

Kontinentalsenge på tilbud

Bedre Nætter tilbud
 • 100 dages prøvetid - Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
 • Gratis levering. Opbæring, montering & bortskaffelse af gammel seng kan tilkøbes
 • 7 komfortzoner & ergonomiske pocketfjedre

Kontinentalsenge på tilbud

Nordic Dream tilbud
 • 100 dages prøvetid - Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
 • Levering fra 295,-. Opbæring, montering & bortskaffelse af gammel seng kan tilkøbes
 • Op til 9 komfortzoner & ergonomiske pocketfjedre

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Guide til valg af madras

Luksus kontinentalsenge på udsalg

En kontinentalseng er en af de mest, luksuriøse former for senge, det er en komplet sengeløsning. Blandt andet fordi den er bygget op af hele 3 madrasser - en boxmadras, en springmadras og så selvfølgelig en topmadras på toppen.

Det giver dig en utrolig høj komfort, hvilket kan være med til at ændre din hverdag. Du vil nemlig ikke føle dig umotiveret, træt og ugidelig efter en god nattesøvn.

Kontinentalsenge er specielt gode, for folk med rygproblemer eller ældre folk, da den både er højere end andre type senge, og mere skånsom over for din ryg, hvis du vælger den rigtige seng.

En elevationsseng kan også være god for folk med dårlig ryg, grundet dens mange justeringsmuligheder. Du kan læse mere om at vælge den bedste seng til dårlig ryg her.

Vi har i denne guide, kigget nærmere på 8 af de mest populære forhandlere, med kontinentalsenge udsalg, på det danske marked.

Bedre Nætter

Bedre Nætter stammer tilbage fra 2013, hvor de siden da er braget frem det skandinaviske sengemarked.

De har specielt i de sidste par år, indtaget det danske sengemarked med storm.

Det skyldes blandt andet deres senge, som er af virkelig høj kvalitet, samtidig med at du får utrolig gode handelsbetingelser med, når du køber en seng hos dem.

Deres mission har siden starten i 2013, været at give folk bedre nætter til bedre priser, og de er kommet langt på det skandinaviske marked, hvor de nu findes i både Sverige, Norge og FInland udover Danmark.

De har solgt mere 50.000 senge siden deres begyndelse, og de har altid gode senge tilbud, som du kan benytte dig af. Du kan se flere senge på tilbud her, hvor vi både har fundet 3 gode senge der er på tilbud lige nu, samt 10 forhandlere der har udsalg på senge.

Bedre Nætter kører deres firma udelukkende online, hvilket betyder at de kan presse deres priser helt i bund, da de hverken betaler til dyre butikslokaler, showrooms eller for den sags skyld personale der skal passe butikken.

Det betyder dog ikke at du går ned på service. Bedre Nætter kan nemlig fanges alle ugens dage, både på deres chat og på deres telefon, som er åbent fra 9-23.

Bedre Nætter har et stort udvalg senge, sovesofaer og sengetilbehør.

Det betyder at når du køber en kontinentalseng hos dem, så kan du i samme ombæring også købe alt tilbehør med, såsom dyne, puder.

Gode vilkår hos Bedre Nætter

En af grundene til af Bedre Nætter er så populære, er deres virkelig gode vilkår du får når du handler hos dem. Først og fremmest så 100 dages fuld returret på din nye seng.

Det betyder at du faktisk kan have din seng i 3 måneder, inden du fortryder dit køb, og så få det fulde beløb retur igen, blot sengen er i samme stand som da du fik den.

Hos Bedre Nætter kører de også med Prisgaranti.

Det kommer dig til gode, hvis du finder ud af at den seng du har købt efterfølgende kommer på tilbud hos dem eller en konkurrent, så kan du skrive til dem og få differencen udbetalt.

Prisgarantien gælder i op til 30 dage efter du har købt din nye seng.

 • Åbningstider for kundeservice: 9-23 alle ugens dage
 • Livechat med kundeservice via chatfunktion på hjemmesiden
 • Ombytning af madras: 100 dage
 • 100 dages fuld returret, hvis varen er i samme stand som leveret
 • Gratis levering
 • Opbæring og montering kan tilkøbes
 • Prisgaranti
 • Kan finansieres

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Nordic Dream

Nordic Dream har, udover kontinentalsenge, også et kæmpe udvalg af andre sengetyper.

Du finder tit gode kontinentalsenge tilbud hos Nordic Dream, og deres senge er alle lavet i Danmark, og i højeste kvalitet. Overvejer du i stedet at købe en af deres elevationssenge, kan du se deres elevationssenge tilbud her.

Hvad siger kunderne om Nordic Dream?

Nordic Dream er muligvis den sengeforhandler i Danmark, der har den højeste score på Trustpilot, i skrivende stund. De har en score på 4.8/5.0, hvilket næsten er perfekt.

Vi har fundet et par af de fine kommentarer frem i denne artikel.

Mogens har skrevet følgende:

"Super service og meget fin seng. Leveringen fungeret også perfekt og til aftalt tid"

Helle har også givet denne kommentar til sit køb hos Nordic Dream

"Fantastisk seng og kundeservice.
Jeg købte en seng hos Nordic Dream. Første havde jeg fået købt for høje ben til sengen. Dem sendte Nordic Dream straks et nyt og lavere sæt ben til min seng, uden beregning. Fantastisk.

Efter at have brugt senge i lidt tid, fandt vi ud af at den ene side (Medium) var for blød, så nu bliver madrassen byttet ud til en som er Fast/Fast.

Fantastisk seng af rigtig god kvalitet, fantastisk virksomhed som virkelig yder en kundeservice udover det sandvanlige.... 6 Stjerner herfra"

 • Åbningstider for kundeservice telefonisk: 9-21 alle ugens dage
 • Åbningstider for kundeservice livechat: 9-24 alle ugens dage
 • Ved køb af senge har du 100 dages fortrydelsesret
 • Gratis levering
 • Opbæring, montering og bortskaffelse kan tilkøbes
 • Kan finansieres

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Sengefabrikken

En anden af de forhandlere som har sat sig godt på det danske sengemarked er Sengefabrikken. De har et kæmpe udvalg af kvalitetssenge. Det skyldes blandt andet at de er med i processen hele vejen. Det gælder lige fra designet af sengen, til produktionen og selvfølgelig også i salget.

Alle Sengefabrikkens senge er produceret i Danmark, hvilket også indikerer kvalitet.

 • Åbningstider for kundeservice: 8-21 alle ugens dage.
 • Livechat via hjemmeside med kundeservice
 • Ombytning af madras: 30 dage
 • Mulighed for at få pengene retur: 30 dage.
 • Fri levering
 • Opbæring og montering kan tilkøbes
 • Kan finansieres

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Lauridsens Møbler

Hos Lauridsens Møbler driver de både en webshop, sammen med deres fysiske butikker. Er du derfor i tvivl om en seng, du finder på deres hjemmeside, så kan du tage ud og prøve den i deres fysiske butik. Dog får du sjældent særlig meget ud af det, da det kan tage din krop, op til 3 måneder, at vænne sig til en ny seng.

Hos Lauridsens Møbler får du gratis levering med, når du køber seng hos dem. Det er ofte noget du betaler ekstra for hos andre, og derfor er du så heldig at spare en masse på denne del.

Lauridsens Møbler er i øvrigt kendt i lokalområdet for deres gode service og kompetente rådgivning. Det er en familie ejet virksomhed, med mere end 60 år bag sig. De ved altså hvad, de foretager sig.

Hvad siger kunderne om Lauridsens Møbler?

Lauridsens Møbler har en score på 4.8/5.0 på Trustpilot og vi har fundet nogle af deres anmeldelser frem her.

En kunde skriver blandt andet følgende:

"Kan kun anbefale firmaet, da jeg har haft en virkelig god oplevelse både hvad angår Kundeservice og i det hele taget hele processen fra start til slut. Meget professionel Kundeservice og info, plus levering med også kompetent chauffør fra fragtfirmaet. Lauridsen møbler kan jeg kun give 5 stjerner".

Mens en anden kunde skriver:

"Super oplevelse , kom til tiden , og Mega flinke chaffører som bar det hele op, selvom de ikke skulle. .. min hjælper nåede ikke at komme til tiden".

 • Kundeservice åbningstider: man-ons: 09-17.30 tors-fre-søn: lukket, lørdag: 9-12.30
 • Telefon, email og livechat med kundeservice via hjemmeside
 • Gratis levering
 • Prismatch i 7 dage
 • Finansiering tilbydes via SparExpres

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Drømmeland

Drømmeland er en kendt sengeforhandler i Danmark, med mange år på bagen. De ved hvad der skal til for, at du kan sove godt.

Hos Drømmeland finder du masser af gode tilbud på kontinentalsenge. I det hele taget finder store udsalg på alt hvad de har af senge og tilbehør dertil.

På Trustpilot har forhandleren et gennemsnit på 4,5 stjerner ud af 5, fra mere end 3.000 anmeldelser. Det vidner om tilfredse kunder.

 • 100 nætters ombytningsret!
 • Rente- og gebyrfri finansiering
 • 60 dages prisgaranti
 • Åbningstider for online kundeservice: Hverdage mellem kl. 10-17
 • Livechat & telefonisk kundeservice
 • Gratis levering på senge

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Coop Shopping

Coop Shopping som er en del af Coop har også mange fantastiske senge, som kan fås til fornuftige priser. Er du medlem af Coop medlemsklub, så har du mulighed for at få yderligere rabatter på deres senge, og så kan du lige pludselig gøre et rigtig godt kup.

 • Åbningstider for kundeservice: man-fre: 9-15
 • Livechat via hjemmeside med kundeservice
 • Fri levering

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

MyHome

Vores 2. sidste forhandler vi har med i denne artikel er MyHome. Hos MyHome finder du forskellige mærke brands, som alle kendestegnes ved deres høje kvalitet. Du har hos MyHome mulighed for at finde kvalitetssenge i alle prisklasser, og derfor målretter deres forretning sig også til mange målgrupper.

 • Åbningstider for kundeservice: man-tor: 10-15.00 fredag: 10-14.00
 • Levering og montering kan tilkøbes
 • Finansiering muligt

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Møblér

Rosinen i pølseenden i denne artikel er Møbler. Hvis du falder over et godt kontinentalseng udsalg her, så kan du roligt slå til. Du får nemlig hele 125 dages ombytningsret på madrasser med i handlen. Det betyder at du har mulighed for at skifte madrassen hårdhed, hvis du har valgt den forkerte i første omgang.

Hos Møbler kan man både handle i deres webshop, men du har også mulighed for at besøge en af deres fysiske butikker, hvis du gerne vil se sengen inden du køber den.

 • Livechat med fagpersoner via hjemmeside
 • 125 dages ombytning af madras
 • Levering, indbæring og montering kan tilkøbes
 • Prismatch
 • Finansiering tilbydes

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Snefrid kontinentalseng

Det første gode continental seng tilbud, vi har fundet frem i denne guide, er Snefrid fra Nordic Dream. Denne seng kommer også fra øverste hylde, når vi snakker kontinentalsenge.

Sengen er da også en af Nordic Dream's mest populære kontinentalsenge, og det er ikke uden grund.

Kvaliteten er denne seng er helt i top, og den er håndbygget i Danmark af danske håndværkere, i Thy, hvis vi skal være helt præcise.

Boxmadras og springmadras i høj kvalitet

Det nederste lag af kontinentalsengen består af en boxmadras, som er med til at skabe selve fundamentet i sengen. Rammen rundt om boxmadrassen er bygget solidt, i massivt svensk fyrretræ.

Svensk fyrretræ er noget af det stærkeste træ, man kan anvende til dette og du får da også hele 25 års garanti, på både ramme- og fjedrebrud, med i købet.

Ovenpå boxmadrassen ligger der en luksus springmadras.

Springmadrassen består af intelligente Ergonomic+ pocket fjedre, inddelt i 7 komfortzoner, som er med til at give dig den korrekte støtte.

Det giver en fleksibel madras, med individuelt tilpasset støtte, samt en uovertruffen liggekomfort.

Hvis dette bliver din nye kontinentalseng, så får du et pænt møbel, med et stilfuldt udseende og ergonomisk støtte, i mange år frem.

Det er en komplet sengeløsning, for den kræsne forbruger.

Det øverste lag består af en eksklusiv topmadras

Der medfølger en eksklusiv topmadras, sammen med Snefrid kontinentalseng. Alt efter hvilken af modellerne, du vælge, har du mulighed for, at vælge imellem en latex topmadras eller en memoryskum topmadras.

Forskellen er at latexmadrassen har en kølende effekt, derfor er den god til dig som har det varmt om natten, og modsat så har memoryskum en varmende effekt, da den bruger din kropsvarme til at holde sig varm.

Topmadrasser af memoryskum er også blødere end topmadrasser af latex.

Topmadrassen er hele 6-7 cm tyk, og derfor giver den dig en ekstra dejlig følelse, når du ligger i sengen.

Det ekstra madraslag gør, at det ikke er en helt almindelig seng, vi har med at gøre her. Du kan få en dybere nattesøvn, end ved almindelige senge, der ikke består af tre madraslag.

Specifikationer

 • Størrelser:80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 90 x 210 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 140 x 210 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm & 180x 210 cm
 • Højde: 63-64 cm (12 cm ben, 28 cm boxmadras, 20 cm springmadras, 6-7 cm topmadras)
 • 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud
 • Dobbeltlag med Ergonomic+ fjedre
 • 7 komfortzoner
 • Fjedretype: Pocket

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Senses kontinentalseng

Senses kontinentalseng er på tilbud hos Bedre Nætter, og her får meget luksus for prisen. gøre.

Senses er en luksusseng til prisen, som er fremstillet af højeste kvalitet. Den har en 25 mm komfortskum polstring.

Springmadrassen i Senses indeholder pocketfjedre, som giver en individuel affjedring, inddelt i komfortzoner. Springmadrassen har 7 af disse komfortzoner.

De 7 komfortzoner er med til at give dig ekstra god støtte på de områder din krop har mest brug for det. Det er blandt andet hofte, ryg, skuldre og nakke.

Giv soveværelset et stilfuldt udseende med to madrasser samlet til én seng

Vælger du at sengen skal have en bredde på 160 cm eller mere, så får du to madrasser, samlet til én, med et medfølgende betræk. Det betyder, at du kan vælge to forskellige fastheder til sengen.

Vil din partner f.eks have en hård madras, med multipocketfjedre, så kan det vælges, mens din side kan bestå af f.eks en medium fasthed, med almindelige pocket fjedre. Begge brugere kan altså få korrekt ergonomisk støtte, selvom de ikke vejer det samme eller har forskellige præferencer.

Det bringer mange fordele med sig, bl. a et ekstremt højt komfortniveau, og sengen giver, med sit appellerende udseende, soveværelset et stilfuldt udseende.

Oeko-Tex certificeret topmadras medfølger

Prikken over i'et er den medfølgende topmadras øverst. Der er virkelig kræset om den. Den støttende latexkerne er produceret med 100% naturligt latex.

Latex giver topmadrassen en ensartet og åben overflade, som er meget åndbar og slidstærk. Topmadrassen er Oeko-tex certificeret, og derved allergivenlig.

Oeko-Tex er et cerfikat som givet til produkter der ikke anvender skadelige stoffer eller kemikalier i produktionen. Cerfikatet er et anerkendt mærke, som bliver anvendt i hele Europa.

Sengens komfortlag, bestående af den gode springmadras, den Oeko-Tex certificeret topmadras og den solide boxmadras bund, giver optimal støtte og uovertruffen komfort.

Specifikationer

 • Størrelser: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm, 210 x 210 cm
 • Højde: 56 cm (19 cm ben, 12 cm bund, 18 cm madras, 7 cm topmadras)
 • Garanti på ramme- og fjedrebrud: 15 år.
 • Komfortzoner: 7 stk.
 • Fjedretype: Pocket
 • Oeko-Tex certificeret topmadras

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer