Elevationsseng tilbud - 10 forhandlere med skarpe elevationssenge tilbud

Denne artikel indeholder reklamer. I tilfælde af køb fra vores henvisninger, vil vi modtage et mindre beløb. Et evt overskud vil blive anvendt til vedligeholdelse og opdatering af siden. Alle links herunder er derfor reklamelinks.

Når du skal have en ny elevationsseng, så kan det være en god idé at kigge efter tilbud, da der kan være rigtig mange penge at spare. Det er ikke unormalt at spare over 50% på en elevationsseng når der er gode tilbud og udsalg.

De fleste mennesker sover i gennemsnit 6-8 timer i sengen, og nyder du samtidig en god bog inden senge tid, eller en god film, så bruger du sikkert endnu mere tid i sengen.

Derfor har din krop også behov for de bedste forhold, når du bruger så mange timer der.

Med en elevationsseng kan du indstille sengen, efter hvordan du ligger mest komfortabelt.

Uanset om du vil spise morgenmad i sengen, læse en bog eller bare sove, så kan du selv bestemme hvordan sengen skal være.

Alle elevationssenge og forhandlere er udvalgt efter grundige analyser, sammenligninger og i visse tilfælde fysiske tests, men alle henvisninger er til kommercielle partnere. Partnerne har ingen indflydelse på hverken udvælgelsen af produkterne, rækkefølgen eller anmeldelserne af dem.

Venus Nova 2 elevationssenge tilbud

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Vi anbefaler elevationssenge tilbud hos disse forhandlere

Elevationssenge på tilbud

Bedre Nætter
 • Gratis levering. Opbæring, montering & bortskaffelse af gammel seng kan tilkøbes
 • 100 dages prøvetid - Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
 • 7 komfortzoner & ergonomiske pocketfjedre

Elevationssenge på tilbud

NordicDream
 • Levering fra 295,-. Opbæring, montering & bortskaffelse af gammel seng kan tilkøbes
 • 100 dages prøvetid - Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
 • 7 komfortzoner & ergonomiske pocketfjedre

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Guide til valg af madras

Find de bedste tilbud på elevationssenge

Der er i dag rigtig mange forhandlere som sælger elevationssenge, og der er endnu flere forskellige elevationssenge.

Derfor kan det godt være svært, at finde rundt i hvilken forhandler du skal vælge, og hvilket elevationsseng tilbud du skal vælge.

I denne guide til gode elevationssenge tilbud, kan du få et hurtigt overblik over flere af de bedste senge forhandlere, der er på det danske marked, og samtidig finde gode tilbud på en ny elevationsseng.

Vi kan stå inde for alle forhandlerne, og de er kendte på det danske sengemarked.

Vi har, i samme omgang kigget nærmere på, forhandlernes tilbud på elevationssenge, for at du kan finde det bedste tilbud, på din nye elevationsseng. Dem kan du finde i bunden af artiklen.

Det er ikke billige elevationssenge, men når du kan spare omkring 50% eller mere, så føles det billigt, samtidig med at du får en kvalitetsseng.

Du kan finde elevationssenge i mange forskellige prisklasser, men skal det være en god elevationsseng, som holder i mange år, så skal du ikke udelukkende gå efter prisen.

Hvis du vil læse mere om gode elevationssenge, kan du tage et kig på vores guide til den bedste elevationsseng her.

Der kan du læse mere om, hvordan du finder den bedste elevationsseng, til lige præcis dig og din krop. Alle vores elevationssenge i guiden, bliver solgt af anerkendte sengeforhandlere.

Bedre Nætter

Bedre Nætter er svære at komme udenom, når vi snakker sengeforhandlere i Danmark. De er en af de største på markedet, og deres handelsbetingelser slår alle deres konkurrenter.

De blev etableret tilbage i 2013, og siden da er det kun gået en vej for dem. De forhandler idag senge i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Siden 2013 har de solgt mere end 50.000 produkter, hvilket må siges at være rigtig flot.

Hos Bedre Nætter har de en vision om at give folk bedre nætter, til bedre priser, hvilket de har stor succes med. De sælger deres luksussenge udelukkende online, hvilket gør at du kan få de bedst muligt priser på deres produkter.

De slipper nemlig for at betale til store lokaler og showrooms, og en masse personale når de udelukkende kører deres forretning online. Hos Bedre Nætter kører de ofte tilbud på elevationssenge, så her kan du være heldig at finde en rigtig god elevationsseng til en meget lav pris.

Selvom Bedre Nætter udelukkende kører deres forretning online, så får du stadig utrolig høj service hos dem.

De sidder klar ved telefonen alle ugens dage mellem 9-23, og er samme tidsrum også til at træffe på deres chatfunktion, som de har på deres hjemmeside.

Ventetiden er sjældent særlig lang, og derfor skal du ikke bruge unødvendig tid på, at komme igennem til en medarbejder.

Handelsbetingelser hos Bedre Nætter

Bedre Nætter er muligvis det firma, som har de bedste handelsbetingelser på senge i Danmark, og det er selvfølgelig også en af grundene, til deres store succes.

Hos Bedre Nætter får du hele 100 dages fuld returret på din seng, hvilket de er en af de eneste forhandlere som tilbyder.

Det betyder, at hvis du fortryder dit køb af din nye seng, før de første 100 dage, efter du har modtaget den, så kan du få den hentet og få det fulde beløb retur.

Denne service indikerer, at Bedre Nætter virkelig tror på deres produkter.

Du har i samme periode også mulighed for, at bytte kernen i din madras, hvis du har valgt en forkert fasthed.

Det er altid en god idé at kigge efter en forhandler som tilbyder denne service, da det tager din krop op til 3 måneder at vænne sig til den nye madras.

Hos Bedre Nætter får du også gratis levering. Opbæring og montering kan tilkøbes, ligeså kan bortskaffelse af din gamle seng også.

En anden ting der er værd, at nævne er at Bedre Nætter også kører med prisgaranti, hvilket betyder, at hvis du køber en seng, som du efterfølgende finder billigere et andet sted, eller hos dem selv, så kan du få differencen udbetalt.

Derved skal du ikke tænke på om sengen, måske kommer på tilbud senere hen. Prisgarantien gælder i 30 dage.

Du kan i øvrigt se flere senge på tilbud, i vores guide til de gode senge tilbud her.

Hvad siger kunderne om Bedre Nætter?

Der har igennem årene været rigtig mange kunder igennem hos Bedre Nætter, og mange af dem har også givet en anmeldelse med af deres køb på vejen.

På Trustpilot har Bedre Nætter et fremragende gennemsnit på 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket er rigtig flot.

 • Kundeservice åbningstider: 9-23 man-søn.
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside
 • Ombytning af madras: 100 dage
 • Mulighed for at få pengene retur inden for de første 100 dage
 • Gratis levering
 • Opbæring, montering og bortskaffelsekan tilkøbes
 • Prisgaranti
 • Finansiering muligt

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Nordic Dream

Nordic Dream er en af de nyere senge forhandlere på markedet i Danmark.

De er aktive med deres markedsføring, både på tv og på nettet, så der er god chance for, at du allerede kender dem.

Ekstrem gode handelsbetingelser og konkurrencedygtige priser

Nordic Dream tilbyder på samme måde som Bedre Nætter, 100 dages prøvetid, de kalder det 100 dages tryghedsgaranti.

Inden for de 100 dage, kan du enten få byttet din seng eller få alle dine penge retur. Det er altså 100 dages fuld returret.

Priserne på deres elevationssenge er konkurrencedygtige, og når de kører tilbudskampagner, som de ofte gør, kan du spare mange penge.

Ofte har de elevationssenge tilbud hvor du sparer 50-60% af prisen. Dét er et godt tilbud!

En elevationsseng på tilbud hos Nordic Dream er luksus

Før i tiden, var en elevationsseng oftest noget man så på plejehjem og hospitaler. Sådan er det heldigvis ikke mere.

I dag har elevationssenge fundet vej ind i manges hjem. Det er det luksuriøse der tiltrækker folk.

I løbet af de sidste 10-15 år, er elevationssenge blevet mere og mere populære i Danmark, ikke mindst grundet de gode tilbud, man ofte finder hos Nordic Dream, som i øvrigt har et bredt udvalg af elevationssenge til stærke priser.

Køber du en elevationsseng på tilbud, hos Nordic Dream, gør du en god handel.

En anden type luksus senge, er kontinentalsenge. En god kontinentalseng har tre lag med madrasser, hvilket både giver den en god højde, samtidig med en uovertruffen komfort.

Du kan læse mere om gode kontinentalsenge, i vores guide til den bedste kontinentalseng her. Der kan du også læse om, hvad det er der gør en kontinentalseng god, og hvilken model vi mener, er den bedste kontinentalseng netop nu.

Højeste Trustpilot score

Nordic Dream har den højeste score på Trustpilot, af alle de forhandlere vi anbefaler.

Ud af næsten 2.000 anmeldelser har de et gennemsnit helt oppe på 4,8 ud af 5 stjerner! Det er højt, meget højt.

Det er faktisk svært at finde andre lignende snitscore, på tværs af brancher og områder.

Hvis du køber en elevationsseng på tilbud hos Nordic Dream har du højst sandsynligt lavet en rigtig god handel, som du kan være mere end godt tilfreds med.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Sengefabrikken

Sengefabrikken er også en af de forhandlere der udelukkende gør sig i online handel, for at du kan få den bedste pris på din nye seng. De har et stort udvalg af kvalitetssenge, og har ofte udsalg og tilbud på elevationssenge, hvor du har mulighed for at spare langt over 50%.

Deres senge er udelukkende produceret i Danmark, og Sengefabrikken er faktisk med i hele processen. Lige fra selve designet af sengen, til produktionen og selvfølgelig også salget. Det betyder at de kan stå 100% inde for de senge de sælger, hvilket de forståeligt nok er meget stolte af.

Til trods for at deres produkter har en meget høj kvalitet, så holder de stadig prisen nede. Hvis du er på udkig efter en billig elevationsseng, så kan du være heldig og finde den hos Sengefabrikken.

Handelsbetingelser hos Sengefabrikken

Hos Sengefabrikken har de også rigtig gode betingelser når du handler ved dem. Der fuld returret 30 dage efter du har modtaget sengen, hvilket betyder du inden for denne periode kan få det fulde beløb retur igen, hvis du fortryder dit køb, varen skal blot være i samme stand som da du modtog den.

Du har også mulighed for at bytte hårdheden af din madras i denne periode, hvis ikke det er den korrekte du har fået valgt i første omgang.

Du får også 30 dages prisgaranti med, så hvis du finder sengen billigere et andet sted, så kan du kontakte Sengefabrikken, og så får du differencen tilbagebetalt til dig.

Der er gratis levering uanset om du handler for 100 kr, eller for 10.000 kr.

Hvad synes kunderne om Sengefabrikken?

Det er altid rart at høre andre kunders mening om en virksomhed, før man handler der. Derfor har vi også fundet nogle af sengefabrikkens anmeldelser frem. Sengefabrikken har i skrivende stund en score på 4,6/5.0 på Trustpilot, og her er et par af deres anmeldelser:

Kim Witting Hedegaard har skrevet følgende:

"Det har hele vejen igennem været en god oplevelse, at handle med Jer.God vejledning på chat, med en medarbejder, der havde svar på det hele.

En ung travl fragtmand kom med sengen, på dagen som var aftalt, noget tid i forvejen. Trods han havde travlt, hjalp han lige hen til døren med sengen. Da sengen var pakket ud, var det nemt, at samle den. Nu har jeg haft første nat i sengen og JA jeg sov super godt. Tak for handlen."

Sengefabrikken er en rigtig god forhandler, som vi varmt kan anbefale.

 • Kundeservice åbningstider: 8-21 alle ugens dage.
 • Livechat med deres kundeservice via hjemmeside
 • Ombytning af madras: 30 dage
 • Mulighed for at få pengene retur: 30 dage.
 • Gratis levering
 • Opbæring og montering kan tilkøbes
 • Finansiering tilbydes

 

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

MyHome Møbler

Du har måske hørt om MyHome Møbler før. De har nemlig i de sidste år gjort meget for at markedføre sig selv, blandt andet med landsdækkende tv-reklamer.

Hos MyHome finder du et stort udvalg af både senge og andre møbler. Både deres senge og andre møbler er generelt i høj kvalitet.

MyHome tilbyder 14 dages prisgaranti, hvilket betyder, at hvis de inden for 14 dage, sætter din vare ned i pris, kan du få differencen tilbage.

Det kræver dog, at du henvender dig direkte til præcis samme sted, som du har købt varen, og at du gør dette inden for de 14 dage. Du skal yderligere kunne dokumentere nedsættelsen.

Der er dog nogle få undtagelser til deres prisgaranti, som f.eks køtilbud, demovarer, sæsonvarer, timetilbud o.s.v.

Hvad synes kunderne om MyHome møbler?

MyHome har en gennemsnitlig score på 4.0/5.0 fra over 9.000 anmeldelser.

Langt de fleste af deres kunder er meget tilfredse. Faktisk har hele 64% af dem, i skrivende stund, givet dem 5 ud af 5 stjerner.

Der er da også tydeligt på folks anmeldelser at folk er meget tilfredse med dem. Vi har udvalgt et par stykker herunder.

Betiina har givet følgende kommentar til sit køb:

"Super kompentente ekspedienter.
Skulle købe nye senge, bliver med det samme kontaktet at Maria, der er hurtig til at afdække mit behov og finde præcis de senge der passer mit behov. På knapt 15 min var sengene bestilt til levering på ønsket dato. Fik den bedste service og et kæmpe smil
med på vejen. Kan varmt anbefales"

Anita har givet følgende kommentar:

"God kvalitet og god pris
I har nogle fantastiske møbler til endnu bedre priser. Rigtig god kvalitet til gode penge. Ikke sidste gang jeg køber herfra!"

 • Kundeservice: Man-fre 10.00-17.30 på telefon & email
 • 14 dages prisgaranti
 • Finansiering tilbydes via Nordea

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Møblér

Du kender måske allerede Møblér idag. De har været på markedet i mange år, og har efterhånden en del butikker i landet.

Ligesom så mange andre forhandlere, så er de også begyndt at satse på online handel af senge.

Folkene bag Møblér har stor ekspertise indenfor deres fag, og den bruger de både i deres butikker, men også hvis du har brug for hjælp, når du handler online.

Du kan via deres chatfunktion hurtigt få kontakt med en af deres eksperter, som kan hjælpe dig med dine spørgsmål.

Hos Møblér finder du bl.a de gode og berømte Jensen senge. Jensen producere bl.a eksklusive elevationssenge.

Handelsbetingelser hos Møblér

Hos Møblér får du også gode betingelser. Du får blandt andet hele 125 dages prøvetid af din madras.

Har du valgt den forkerte fasthed, så har du mulighed for at bytte den inden for denne periode.

Når du køber en seng hos Møblér så får du også prismatch med. hvilket betyder at hvis du mens du er ved at købe en seng hos dem, finder den billigere hos en konkurrent, så kan du tage kontakt til Møblér, og de vil derefter senge prisen, så den matcher den hos konkurrenten.

Det kan være en fordel, hvis det andet sted ikke kører med så høj prøvetid af madras, så du er sikker på, at få de bedste betingelser når du handler.

 • Livechat med fagpersoner via hjemmeside
 • 125 dages ombytning af madras
 • Levering, indbæring og montering kan tilkøbes
 • Prismatch
 • Finansiering tilbydes

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Drømmeland

Drømmeland er også en af de gamle kendinge som har været på markedet i mange år i Danmark.Faktisk så åbnede de deres første butik tilbage i 1975. Deres mange års erfaring gør at de kan hjælpe dig med at finde den seng der passer lige præcis til dine behov.

Deres mission har lige fra starten været at give danskerne en bedre nattesøvn, og med deres kvalitetssenge må vi sige at de gør det godt.

Senge i mange forskellige prisklasser

Hos Drømmeland har de et stort udvalg af elevationssenge, kontinentalsenge, boxmadrasser mm, og du har helt sikkert mulighed for at finde noget der matcher dine behov her.

Du kan finde, både billige og ikke nær så billige, senge hos Drømmeland.

Hvad siger kunderne om Drømmeland?

Drømmeland har som nævnt før været på markedet i rigtig mange år, og derfor er de også den virksomhed der har flest anmeldelser på Trustpilot.
Faktisk har de i skrivende stund omkring 2.000 anmeldelser. Den samlede score for deres anmeldelser er på hele 4.3/5.0, hvilket er rigtig flot.

 • Kundeservice åbningstider: man-fre: 10-16 weekend lukket.
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside
 • Ombytning af madrassens kerne: 60 dage
 • 60 dages prisgaranti
 • Levering, indbæring og montering kan tilkøbes
 • Finansiering tilbydes

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Erling Christensen Møbler

Med 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot, er du næsten garanteret en god service hos Erling Christensen Møbler.

De tilbyder da også gratis levering, i hele Danmark, uanset om det er brofaste øer eller ej. Så længe du køber for mere end 499 kr.

Ofte koster det ekstra, at få leveret til ikke brofaste øer i Danmark, men ikke hos Erling Christensen Møbler.

Handelsbetingelser hos Erling Christensen Møbler

Når du handler hos Erling Christensen Møbler, så får du helt normale betingelser med. Først og fremmest så har du 14 dages fortrydelsesret.

Du får desuden også prisgaranti på dit køb. Vær dog opmærksom på, at der er en del betingelser, der skal være opfyldt før, at de prismatcher. Dem kan du læse, på deres hjemmeside.

 • Kundeservice telefonisk & på mail
 • 14 dages fortrydelsesret
 • Prisgaranti
 • Gratis levering i hele Danmark på køb over 499 kr
 • E-Mærket
 • Finansiering tilbydes via AnyDay & ViaBill

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Lauridsens møbler

Lauridsens Møbler Vestjysk møbelforretning, som er familieejet, med mere end 60 år på bagen.

De har en fysisk forretning i Nørre Nebel, som du kan besøge hvis du vil se deres varer, udover på nettet.

Lauridsens Møbler lever af deres gode service og deres kvalitetsmøbler til gode priser.

Vil du have jyske priser, så er det her, du skal købe elevationssenge.

 • Kundeservice åbningstider: man-ons: 09-17.30 tors-fre-søn: lukket, lørdag: 9-12.30
 • Telefon, email og livechat med kundeservice via hjemmeside
 • Gratis levering
 • Prismatch i 7 dage
 • Finansiering tilbydes via SparExpres

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Coop Shopping

Coop er en af Danmarks største virksomheder, og de gør sig også i senge.

Hos Coop Shopping finder du rigtig mange kvalitetssenge, som ikke nødvendigvis behøver at koste det hvide ud af øjnene.

Hvis du er medlem af Coop, så kan du få yderligere rabat på dit sengekøb.

 • Kundeservice åbeningstider: man-fre: 9-15
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside.
 • Gratis levering

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Delfin Sengecenter

Den sidste forhandler vi har med, i vores guide til gode elevationssenge tilbud, er Delfin Sengecenter.

Hos Delfin Sengecenter finder du mange gode elevationssenge tilbud, som alle er noget de kan stå inde for, da de er lavet af utrolig høj kvalitet.

Delfin Sengecenter er også en af de forhandlere som både kører deres forretning online, og  samtidig også fysisk. Derfor har du også mulighed for, at se sengen i en af deres butikker, inden at du køber den.

Hvad siger kunderne om Delfin Sengecenter?

I skrivende stund har Delfin Sengecenter et gennemsnit på 4,8 ud af stjerner på Trustpilot, fra 131 anmeldelser.

85% af deres kunder har givet dem 5 stjerner. De er altså meget tilfredse med deres handel.

F.eks har "MG" givet følgende kommentar til sit køb:

"Ny seng - bedre nattesøvn, dejlig oplevelse af service. Jeg bestilte en ny seng hos Delfin Seng i Holmbladsgade og fik den leveret - siden har min nattesøvn været markant bedre end før! I forbindelse med leveringen viste det sig at der havde været et par misforståelser/kommunikationsbrist, men dem løste Sema med største forståelse og hjælpsomhed - bare sådan uden videre. Min varme anbefaling!".

Martin, som også er godkendt køber, har givet denne anmeldelse til sit køb:

"Skarpe priser og rigtig god service! Jeg skrev til Delfin Sengecenter og fik et godt tilbud på en rullemadras, der er på vej ud af Temprakons sortiment.
Jeg er meget glad for dyner, hovedpuder og madrasser fra Temprakon og deres temperaturregulerende effekt.
Jeg hentede selv i butikken på Holmbladsgade, hvor Sema altid yder en en veloplagt og lyttende personlig betjening".

 • Kundeservice åbningstider: man-fre: 9.30-18.00 telefonisk
 • Gratis levering til kantsten ved køb over 600 kr til brofaste øer
 • Montering & bortskaffelse af gammel seng kan tilkøbes
 • E-Mærket
 • Finansiering tilbydes via SparXpres

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Venus elevationsseng på tilbud

Vi har i denne artikel også fundet 2 gode tilbud på elevationssenge. Det første elevationssenge tilbud vi har kigget nærmere på, er Venus fra Bedre Nætter.

Venus er en af de bedste elevationssenge, du finder på det danske marked, og den gør alt for, at du får en god søvn om natten.

Den danskproducerede seng, er sammensat af nøje udvalgte komponenter, som er med til at lave en fremragende seng.

Den medfølgende topmadras er desuden svanemærket, og derved kan du som allergiker trygt sove i denne seng.

Madrasser af højeste kvalitet finder man ikke i billige elevationssenge

Når du køber en Venus, så får du en elevationsseng som kommer fra øverste hylde.

Springmadrassen der medfølger, er en opgradering i forhold til de tidligere serier, da den har specialudviklede komfortzoner. Det er ikke noget man ser, i billige elevationssenge.

De 7 specialudviklede komfortzoner, giver dig en støttende opdrift, når du ligger i sengen, og en individuel støtte, på din krops forskellige trykpunkter.

Rundt om pocketfjedrene, som der er i madrassen, er der fyldt op med mintskum som har flere formål.

Det gør det lettere for madrassen at ånde, samtidig med at det skåner fjedrene, og derved forlænger levetiden på madrassen.

Det er ekstra vigtigt, med denne form for skum i springmadrasserne, i lige præcis elevationssenge, da ens liggeposition ofte ændre sig.

Du kan indstille sengen perfekt til dine ønsker og behov

Hvis sengen har en bredde på 160 cm eller mere, så får du to madrasser, samlet til én, af et omkransende betræk.

Det betyder, at du kan vælge to forskellige fastheder til sengen. Det gør det nemmere, hvis du deler sengen med din partner og i ikke vejer omkring det samme. Så kan i nemlig vælge hver jeres fasthed og tilpasse sengen til jer begge.

Det samme gælder sengens motor, er sengen 160 cm eller bredere, følger der to motorer med til den, med hver sin trådløs fjernbetjening. Så kan den ene f.eks sænke madrassen i fodenden, mens den anden hæver den. Det gør det nemmere, at tilpasse sengen præcis til sine ønsker og behov.

Det skaber de optimale rammer for den bedste søvn.

Den medfølgende topmadras er som nævnt svanemærket. Det er en unik kombination af en bæredygtig madras, som samtidig indeholder den nyeste teknologi.

Den er fremstillet efter SonoCore metoden, hvilket giver en mere holdbar, harmonisk og ventilerende topmadras.

Denne topmadras er med til at sætte prikken over i'et på en helt igennem gennemført elevationsseng.

Venus er bedst i test

Vi vurdere, at både venus elevationsseng og Venus kontinentalseng er, blandt de bedste senge på markedet.

Vil du læse mere om, hvorfor vi mener at Venus sengene er så gode, kan du tage et kig på vores guide til den bedste seng her.

Der kan du læse mere om, tre forskellige senge typer, og om hvilke senge vi mener, er de bedste senge, i hver deres kategori. Du kan også samtidig blive klogere på, hvorfor du bør vælge en elevationsseng, fremfor f.eks en boxmadras.

Specifikationer

 • Alle standard størrrelser
 • Højde: 64 cm
 • Farver: Sort, Lysegrå, Antracit, Beige
 • Fjedretype: Pocket fjedre
 • 7 specialudviklede komfortzoner
 • 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud
 • 5 års garanti på motor
 • Trådløs fjernbetjening

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer

Aura elevationsseng på tilbud

Den andet elevationsseng udsalg, vi har med i denne artikel, er Aura fra Nordic Dream.

Aura luksus elevationsseng er også en danskproduceret elevationsseng, som er lavet af utrolig høje kvalitetsmaterialer.

Sengen er skabt med et ønske om, at imødekomme forbrugernes stigende efterspørgsel på elevationssenge, som kan danne base for, mere end blot fortrinlig søvn.

Det er samtidig også en af Nordic Dream's mest solgte elevationssenge.

Solidt fundament

Sengen er bygget op af et solidt fundament. Denne elevationsseng har nemlig en 10 cm tyk træramme, bygget i massivt svensk fyrretræ, som er yderst robust og stabil.

Derfor giver de da også 25 års garanti på rammebrud, ligesom de også gør med fjedrene.

Springmadrassen er udstyret med et dobbelt lag af intelligente Ergonomic+ pocketfjedre, som, modsat de billigere bonellfjedre, giver en individuel støtte, og derved får du ikke følelsen af, at du sejler rundt i sengen.

Den har 7 komfortzoner, som er med til at give den korrekte støtte, de steder du lægger mest vægt på madrassen.

Ovenpå fjedrene ligger der et lag med AirFlow polstring på 2,5 cm, som er med til at give dig en endnu bedre komfort, når du ligger i sengen.

Denne polstring er desuden også med til, at give en endnu bedre ventilation når du sover.

Formidabel topmadras

Det der fuldender en god seng er selvfølgelig topmadrassen. Det er den du har nærmest kontakt med når du ligger i sengen, så den skal selvfølgelig også være af god kvalitet.

Når du køber en Aura elevationsseng, så følger der også en lækker og luksuriøs topmadras med, som er 7 cm tyk.

Det er en naturlatex topmadras, der med at skabe et godt sovemiljø. Latex er nemlig utroligt åndbart, og det gør det dermed nemmere for fugten at komme væk fra sengen.

På visse af Aura modellerne, kan du selv vælge, om du vil have en memory skum eller latex topmadras, med i købet.

Langt de fleste danskere foretrækker latex, som giver en mere spændstig støtte og er mere temperaturregulerende.

Specifikationer

 • Dimensioner: 80 x 200, 90 x 200, 90 x 210, 120 x 200, 160 x 200, 180 x 200, 180 x 210, 210 x 200, 210 x 210 cm.
 • Højde: 64 cm
 • Farve: Lysegrå, antracit grå, sand & dyb blå
 • Intelligente Ergonomic+ Pocket fjedre
 • 7 komfortzoner
 • 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud
 • 5 års garanti på motor
 • Trådløs fjernbetjening

*Vi kan modtage et mindre beløb ved eventuelle salg som følge af vores henvisninger, derfor skal disse betegnes som reklamer