Elevationsseng tilbud

Når du skal have en ny elevationsseng, så kan det være en god idé at kigge efter tilbud, da der kan være rigtig mange penge at spare. Det er ikke unormalt at spare over 50% på en god elevationsseng, og derved kan der være mange penge at hente på din nye bedste ven om natten.

De fleste mennesker sover i gennemsnit 6-8 timer i sengen om natten, og nyder du samtidig en god bog inden sengetid, eller en god film så bruger du sikkert endnu mere tid i sengen.

Derfor har din krop også behov for de bedste forhold, når du bruger så mange timer i sengen.

Med en elevationsseng kan du tilpasse sengen efter hvordan du ligger mest komfortabelt, uanset om du skal spise morgenmad i sengen, læse en bog eller bare sove, så kan du selv bestemme hvordan sengen skal være.

Derfor har den også fundet vej ind i de danske hjem i løbet af de sidste 10-15 år.

Venus Nova 2 elevationssenge tilbud

En elevationsseng er ligmed luksus

Mange forbinder idag fejlagtig en elevationsseng med en sygeseng eller en hospitalsseng. Sådan er det heldigvis ikke. Idag har elevationssenge fundet sig vej ind i manges hjem, til trods for at de ikke fejler noget.

Det er det luksuriøse der tiltrækker folk idag. En elevationsseng kan ligeledes være med til at forbygge dårlig ryg og andre skavanker der måske ville komme med tiden.

Find de bedste tilbud på elevationsseng

Der er idag rigtig mange forhandlere som forhandler elevationssenge, og der er lige så mange elevationssenge som der er forhandlere. Derfor kan det godt være svært at finde rundt i hvilken forhandler du skal vælge, og hvilken seng du skal vælge derfra.

Derfor har vi lavet denne artikel, for at danne et overblik over de bedste senge forhandlere der er på det danske marked, og for at du kan finde frem til det bedste tilbud på din næste elevationsseng. Alle forhandlerne er nogen vi kan stå inde for, og de er kendte på det danske sengemarked.

Vi har i samme omgang kigget nærmere på forhandlernes tilbud på elevationssenge, for at du kan finde det bedste tilbud på din nye seng. Dem kan du finde i bunden af artiklen.

Vi anbefaler elevationssenge tilbud hos disse forhandlere

Elevationssenge på tilbud

Bedre Nætter
 • 100 dages prøvetid - Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
 • 5-7 komfortzoner

Elevationssenge på tilbud

Senge Fabrikken
 • Gratis levering
 • 5-7 komfortzoner

Bedre Nætter

Bedre Nætter er svære at komme udenom, når vi snakker sengeforhandlere i Danmark. De er en af de største på markedet, og deres handelsbetingelser slår alle deres konkurrenter.

De blev etableret tilbage i 2013, og siden da er det kun gået en vej for dem. De forhandler idag senge i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Siden 2013 har de solgt mere end 50.000 produkter, hvilket må siges at være rigtig flot.

Hos Bedre Nætter har de en vision om at give folk bedre nætter, til bedre priser, hvilket de har stor succes med. De sælger deres luksussenge udelukkende online, hvilket gør at du kan få de bedst muligt priser på deres produkter.

De slipper nemlig for at betale til store lokaler og showrooms, og en masse personale når de udelukkende kører deres forretning online. Hos Bedre Nætter kører de ofte tilbud på elevationssenge, så her kan du være heldig at finde en rigtig god elevationsseng til en meget lav pris.

Selvom Bedre Nætter udelukkende kører deres forretning online, så får du stadig utrolig høj service hos dem.

De sidder klar ved telefonen alle ugens dage mellem 9-23, og er samme tidsrum også til at træffe på deres chatfunktion, som de har på deres hjemmeside. Ventetiden er sjældent særlig lang, og derfor skal du ikke bruge unødvendig tid på at komme igennem til en medarbejder.

Handelsbetingelser hos Bedre Nætter

Bedre Nætter er muligvis det firma som har de bedste handelsbetingelser på senge i Danmark, og det er selvfølgelig også en af grundene til deres store succes. Hos Bedre Nætter får du hele 100 dages fuld returret på din seng, hvilket de er det eneste selskab som tilbyder.

Det betyder at hvis du fortryder dit køb af din nye seng før de første 100 dage efter du har modtaget den, så kan du få den hentet og få det fulde beløb retur. Denne service indikerer at Bedre Nætter virkelig tror på deres produkter.

Du har i samme periode også mulighed for at bette kernen i din madras, hvis du har valgt en forkert fasthed. Det er altid en god idé at kigge efter en forhandler som tilbyder denne service, da det tager din krop omkring 3 uger at vende sig til den nye madras.

Hos Bedre Nætter får du også gratis levering. Opbæring og montering kan tilkøbes ligeså kan bortskaffelse af din gamle seng også.

En anden ting der er værd at nævne er at Bedre Nætter også kører med prisgaranti, hvilket betyder at hvis du køber en seng, som du efterfølgende finder billigere et andet sted, eller hos dem selv, så kan du få differencen udbetalt. Derved skal du ikke tænke på om sengen måske kommer på tilbud senere hen. Prisgarantien gælder i 30 dage.

Hvad siger kunder om Bedre Nætter?

Der har igennem årene været rigtig mange kunder igennem hos Bedre Nætter, og mange af dem har også givet en anmeldelse med af deres køb på vejen. På Trustpilot har Bedre Nætter scoren fremragende, med en score på 4,7/5.0, hvilket er rigtig flot.

 • Kundeservice åbningstider: 9-23 man-søn.
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside
 • Ombytning af madras: 100 dage
 • Mulighed for at få pengene retur inden for de første 100 dage
 • Gratis levering
 • Opbæring, montering og bortskaffelsekan tilkøbes
 • Prisgaranti
 • Finansiering muligt

MyHome

Du har måske hørt om sengetid før. De har nemlig i de sidste par år gjort meget for at markedføre sig selv, blandt andet med landsdækkende tv-reklamer.

Hos sengetid finder du også et kæmpe udvalg af senge og tilbehør, såsom dyner, puder mm. Både deres senge og deres tilbehør er af høj kvalitet. Deres senge er danskproducerede, og der bliver udelukkende anvendt kvalitetsmaterialer, og de bliver lavet af danske håndværkere der har snilde inde for faget.

Derfor kører Sengetid da også altid med minimum 15 års garanti på ramme og fjedrebrud på deres senge, men mange af dem har faktisk hele 25 års garanti.

Hos Sengetid får du hele 101 nætters prøvetid på din nye madras til sengen, hvilket betyder at du frit kan vælge en anden madras, hvis du har valgt den forkerte fasthed i første omgang.

Hvad synes kunderne om Sengetid?

Sengetid er faktisk den virksomhed med den højeste score på Trustpilot af de forhandlere vi har med i artiklen. De har nemlig en gennemsnitlig score på 4.9/5.0, hvilket jo nærmest er perfekt. Der er da også tydeligt på folks anmeldelser at folk er meget tilfredse med dem. Vi har udvalgt et par stykker herunder.

Lotte Krogh har givet følgende kommentar til sit køb:

"Super oplevelse - Kan kun rekommandere Sengetid, hvis man skal have en seng der passer til dig. Brugte pigerne ved telefonen rigtigt mange gange for at checke hvad der ville være bedst for mig - Havde nogle forskellige at vælge imellem.

Blev guided på en professionel og super rar måde <3 Super fantastisk seng - Sover næsten når jeg rammer sengen 🙂 Har nu haft min seng i over en måned og jeg er stadig lige så tilfreds med den som da jeg fik den 🙂 L- Krogh"

Bente Elisabeth har givet følgende kommentar:

"Jeg har været fuldt tilfreds - lige fra vejledning i forbindelse med købet, endog på en søndag - til overholdelse af tidsfrist og levering. Søde påpasselige unge mænd leverede først på aftenen, efter lastbilen var gået i stykker midt på dagen. Hele dagen blev jeg holdt godt underrettet. Ville komme senest kl 20 - kom kl 18.

Nu har jeg sovet i sengen nogle uger og nyder en større seng. Lidt blødere end min tidligere seng, hvilket man skal vænne sig til. Derfor rigtig godt med lang byttefrist. Indtil videre ender det med stor sandsynlighed med den, jeg har nu.

Jeg vil helt klart anbefale jer!"

 • Kundeservice telefon: 9-22 alle ugens dage.
 • Chat muligt via hjemmeside
 • 101 dages ombytning af madras
 • Gratis levering uanset pris
 • Opbæring, montering og bortskaffelse kan tilkøbes
 • E-mærket webshop
 • Finansiering tilbydes

Sengefabrikken

Sengefabrikken er også en af de forhandlere der udelukkende gør sig i online handel, for at du kan få den bedste pris på din nye seng. De har et stort udvalg af kvalitetssenge, og har ofte udsalg og tilbud på elevationssenge, hvor du har mulighed for at spare langt over 50%.

Deres senge er udelukkende produceret i Danmark, og Sengefabrikken er faktisk med i hele processen. Lige fra selve designet af sengen, til produktionen og selvfølgelig også salget. Det betyder at de kan stå 100% inde for de senge de sælger, hvilket de forståeligt nok er meget stolte af.

Til trods for at deres produkter har en meget høj kvalitet, så holder de stadig prisen nede. Hvis du er på udkig efter en billig elevationsseng, så kan du være heldig og finde den hos Sengefabrikken.

Handelsbetingelser hos Sengefabrikken

Hos Sengefabrikken har de også rigtig gode betingelser når du handler ved dem. Der fuld returret 30 dage efter du har modtaget sengen, hvilket betyder du inden for denne periode kan få det fulde beløb retur igen, hvis du fortryder dit køb, varen skal blot være i samme stand som da du modtog den.

Du har også mulighed for at bytte hårdheden af din madras i denne periode, hvis ikke det er den korrekte du har fået valgt i første omgang.

Du får også 30 dages prisgaranti med, så hvis du finder sengen billigere et andet sted, så kan du kontakte Sengefabrikken, og så får du differencen tilbagebetalt til dig.

Der er gratis levering uanset om du handler for 100 kr, eller for 10.000 kr.

Hvad synes kunderne om Sengefabrikken?

Det er altid rart at høre andre kunders mening om en virksomhed, før man handler der. Derfor har vi også fundet nogle af sengefabrikkens anmeldelser frem. Sengefabrikken har i skrivende stund en score på 4,5/5.0, og her er et par af deres anmeldelser:

Kim Witting Hedegaard har skrevet følgende:

"Det har hele vejen igennem været en god oplevelse, at handle med Jer.God vejledning på chat, med en medarbejder, der havde svar på det hele.

En ung travl fragtmand kom med sengen, på dagen som var aftalt, noget tid i forvejen. Trods han havde travlt, hjalp han lige hen til døren med sengen. Da sengen var pakket ud, var det nemt, at samle den. Nu har jeg haft første nat i sengen og JA jeg sov super godt. Tak for handlen."

Sengefabrikken er en rigtig god forhandler, som vi varmt kan anbefale.

 • Kundeservice åbningstider: 8-21 alle ugens dage.
 • Livechat med deres kundeservice via hjemmeside
 • Ombytning af madras: 30 dage
 • Mulighed for at få pengene retur: 30 dage.
 • Gratis levering
 • Opbæring og montering kan tilkøbes
 • Finansiering tilbydes

World of Comfort

World of Comfort, som forkortes til WOC er et dansk firma, som har speciale i luksusprodukter til de nordiske hjem. De har siden deres begyndelse haft en vision om at være de førende indenfor komfort, blandt andet indenfor elevationssenge.

De har tænkt meget over deres produkter, og deres produkter bliver gennemtestet, så de er sikre på at kvaliteten, designet og funktionaliteten er i top.

Hvad siger kunderne om World of Comfort?

Vi har samlet lidt af kundeanmeldelserne ind fra Trustpilot, hvor de har score der er bedømt som "god"

"5 STJERNER! Kan ikke sige andet end at jeg har fået en formidabel service ved en pige som hedder Ida. Det er simpelthen den form for service hvor man som kunde virkelig virkelig oplever at man bliver sat i fokus og hvor man kan føle sig fri til at spørge om hvad som helst.

Betjeningen kommer med en fantastisk imødekommenhed, som gør selve stemningen bedre og man føler sig i gode hænder. kan kraftigt anbefales!:)"

 • Kundeservice åbningstider: man-fre:10-15. weekend lukket
 • Livechat med deres kundeservice via hjemmeside
 • Gratis levering
 • Opbæring og montering kan tilkøbes
 • Finansiering tilbydes

Møbler

Du kender måske allerede Møbler idag. De har været på markedet i mange år, og har efterhånden en del butikker i landet. Ligesom så mange andre forhandlere, så er de også begyndt at satse på online handel af senge.

Folkene bag Møbler har står ekspertise indenfor deres fag, og den bruger de både i deres butikker, men også hvis du har brug for hjælp når du handler online. Du kan via deres chatfunktion hurtigt få kontakt med en af deres eksperter, som kan hjælpe dig med dine spørgsmål.

Handelsbetingelser hos Møbler

Hos Møbler får du også gode betingelser. Du får blandt andet hele 125 dages prøvetid af din madras. Har du valgt den forkerte fasthed, så har du mulighed for at bytte den inden for denne periode.

Når du køber en seng hos Møbler så får du også prismatch med. hvilket betyder at hvis du mens du er ved at købe en seng hos dem, finder den billigere hos en konkurrent, så kan du tage kontakt til Møbler, og de vil derefter senge prisen, så den matcher den hos konkurrenten.

Det kan være en fordel, hvis det andet sted ikke kører med så høj prøvetid af madras, så du er sikker på at få de bedste betingelser når du handler.

 • Livechat med fagpersoner via hjemmeside
 • 125 dages ombytning af madras
 • Levering, indbæring og montering kan tilkøbes
 • Prismatch
 • Finansiering tilbydes

Drømmeland

Drømmeland er også en af de gamle kendinge som har været på markedet i mange år i Danmark.Faktisk så åbnede de deres første butik tilbage i 1975. Deres mange års erfaring gør at de kan hjælpe dig med at finde den seng der passer lige præcis til dine behov.

Deres mission har lige fra starten været at give danskerne en bedre nattesøvn, og med deres kvalitetssenge må vi sige at de gør det godt.

Hos Drømmeland har de et stort udvalg af elevationssenge, kontinentalsenge, boxmadrasser mm, og du har helt sikkert mulighed for at finde noget der matcher dine behov her.

Hvad siger kunderne om Drømmeland?

Drømmeland har som nævnt før været på markedet i rigtig mange år, og derfor er de også den virksomhed der har flest anmeldelser på Trustpilot. Faktisk har de i skriveinde stund omkring 2.000 anmeldelser. Den samlede score for deres anmeldelser er på hele 4.3/5.0, hvilket er rigtig flot.

 • Kundeservice åbningstider: man-fre: 10-16 weekend lukket.
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside
 • Ombytning af madrassens kerne: 60 dage
 • 60 dages prisgaranti
 • Levering, indbæring og montering kan tilkøbes
 • Finansiering tilbydes

Din Seng

Din seng har tidligere haft fysiske butikker, men er nu gået over til udelukkende at være en webshop. Det har de gjort blandt andet for at presser priserne helt ned på deres senge, så deres kunder kan få deres senge så billigt som muligt, da de ikke længere betaler for dyre forretningslokaler, showrooms og personale dertil.

Alle senge fra Din Seng er produceret i Europa, og størstedelen af dem er produceret i Danmark. Deres produkter har en høj standard, og de kommer altid med minimum 15 års garanti.

Handelsbetingelser hos Din Seng

Når du handler hos Din Seng, så får du også rigtig gode betingelser med. Først og fremmest så har du 14 dages fuld returret, hvis du skulle fortryde dit køb.

Der er altid gratis levering, og på nogle af deres sengeserie tilbyder de endda også indbæring (uanset etage), samt montering også. Det er på deres Highline og Essence serie som de tilbyder denne service.

Du får desuden også prismatch med på 8 dage, op til 8 dage efter dit køb. Du skal blot dokumentere at du har fundet den billigere hos en anden forhandler. Det gælder dog ikke hvis den anden forhandler tilbyder det som ophørsudsalg, køtilbud, timetilbud eller lignende.

 • Kundeservice åbningstider: 10-17
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside
 • Ombytnings af madrassens kerne: 150 dage
 • Gratis levering og montering
 • Finansiering tilbydes

Ilva

Ilva er nok den mest kendte forhadler vi har i denne artikel, og de har da også været på markedet i længst tid. Faktisk har navnet Ilva været en møbelbutik siden 1977, men stiferen Jørgen Linde startede faktisk allerede butikken i 1961 i Vanløse. Dog under et andet navn, nemlig J.L Møbler.

Ilva har et kæmpe udvalg af kvalitetesprodukter inden for senge, og de siger da ogs åselv at de har det største udvalg af senge i Danmark.

Når du handler hos Ilva får du også 90 dages ombytning af madrasser med på nogle af deres senge. Det er en god idé at være opmærksom på det inden du køber sengen, så du har mulighed for at bytte den, hvis ikke du har valgt rigtig i første omgang.

 • Kundeservice åbningstider: man-fre 10-18 lørdag: 10-17
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside
 • Gratis levering
 • 90 dages ombytning af madras (Gælder ikke alle modeller)
 • Prisgaranti i 30 dage
 • Finansiering tilbydes

Coop Shopping

Coop er en af Danmarks største virksomheder, og de gør sig også i senge. Hos Coop Shopping finder du rigtig mange kvalitetssenge, som ikke nødvendigvis behøver at koste det hvide ud af øjnene.

Hvis du er medlem af Coop, så kan du få ydereligere rabat på dit sengekøb.

 • Kundeservice åbeningstider: man-fre: 9-15
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside.
 • Gratis levering

Time2Sleep

Den sidste forhandler vi har med i artiklen er Time2Sleep. Hos Time2Sleep finder du 9 mærke brands, som alle er noget de kan stå inde for, da de er lavet af utrolig høj kvalitet. De går desuden meget op i at deres varer skal være miljøvenlige.

Time2Sleep er også en af de foprhandlere som både kører deres forretning online, men samtidig også fysisk. Derfor har du også mulighed for at se sengen inden at du køber den i deres fysiske butik.

Hvad siger kunderne om Time2Sleep?

Der har været en del kunder inde og anmeldelse Time2Sleep på Trustpilot, og de har en samlet score på 4.7/5.0, hvilket ikke bliver meget flottere.

Blandt andet har Birger Højland givet følgende kommentar til sit køb:

"Købte nye sengebunde til vor jensen elevations senge, som desværre var gået i stykker og ikke kunne rep. Jeg fik både gode råd, fantastisk kundebetjening hos Time2Sleep. Så det er helt sikkert at vi fremover når vi skal bruge noget til vort soveværelse vil henvende os hos dem igen. jeg er normalt kritisk med at give så store roser, men de fortjener det simpelt hen."

Jakob, som også er godkendt køber har givet denne anmeldelse til sit køb:

"God oplevelse. Venlig og kompetent rådgivning ved køb af senge, rigtig god kommunikation og fleksibilitet omkring levering samt upåklagelig opfølgning og afhjælpning på oprindelig mangel. Bedste anbefalinger herfra."

 • Kundeservice åbningstider: man-fre: 10-17.30 lørdag: 10-15.00
 • Levering og montering kan tilkøbes
 • Finansiering muligt

Venus Nova

Vi har i denne artikel også fundet 3 gode tilbud på elevationssenge. Det første elevationssenge tilbud vi har kigget nærmere på er fra Bedre Nætters Venus Nova.

Venus Nova er en af de bedste senge elevationssenge de finder på det danske marked, og den gør alt for at du får en god søvn om natten.

Den danskproducerede seng er sammensat er nøje udvalgte komponenter, som er med til at lave en fremragende seng, som endda også er OEKO-TEX certificeret. Den medfølgende topmadras er desuden også svanemærket, og derved kan du som allergiker trygt sove i denne seng.

Madrasser af højeste kvalitet

Nåpr du køber en Venus Nova så får du en elevationsseng som kommer fra øverste hylde. springmadrassen der medfølger er en opgradering i forhold til de tidligere serier, da den ikke blot har et lag pocket fjedre, men 2.

Det giver dig en støttende opdrift, når du ligger i sengen, og de 7 komfortzoner er med til at give dig den korrekte støtte der hvor du støtter mest med kroppen.

Rundt om pocketfjedrene er der fyldt op med hybridskum som har flere formål. Det gør det lettere for madrassen at ånde, samtidig med at det skåner fjedrene, og derved forlænger levetiden på madrassen. Det er vigtigt med denne form for hybridskum i springmadrasserne i lige præcis elevationssenge, da ens liggeposition ofte ændre sig.

Den medfølgende Mayan Pulse topmadras er som nævnt svanemærket. Det er en unik kombination af en bæredygtig madras, som samtidig indeholder den nyeste teknologi. Den har fået navnet Mayan, da det betyder at den er 100% organisk.

Denne topmadras er med til at sætte prikken over i'et på en helt igennem gennemført elevationsseng.

Specifikationer

 • Størrelser: 180x200 og 180x210 cm.
 • Højde: 63 cm (10 cm ben, 45 cm boxelevation, 8 cm topmadras
 • Farver: Sort, Lysegrå, Antracit, Beige
 • Fjedretype: Pocketfjedre
 • Komfortzoner 7 stk.
 • Garanti på ramme og fjedrebrud: 25 år.
 • Garanti på motor: 5 år.
 • Trådløs fjernbetjening

Norland Luksus EL

Den anden elevationsseng på tilbud vi har med i denne artikel er Norland Luksus EL fra Sengetid. NorLand Luksus Elevationsseng er også en danskproduceret elevationsseng, som er lavet af utrolig høje kvalitetsmaterialer.

Sengen er ifølge Sengetid skabt med et ønske om at imødekomme forbrugernes stigende efterspørgsel på elevationssenge, som kan danne base for en mere end blot fortrinlig søvn. Det er dog også en af Sengetids mest solgte elevationssenge.

Solidt fundament

Sengen er bygget op af et solidt fundament. Denne elevationsseng har nemlig en 20 cm tyk træramme, som er yderst robust og stabil, og derfor giver de da også 25 års garnati på den, ligesom de også gør med fjedrene.

Springmadrassen er udstyret med pocketfjedre, som modsat de billigere bonellfjedre giver en individuel støtte, og derved får du ikke følelsen af at du sejler rundt i sengen. Den har 5 komfortzoner, som er med til at give den korrekte støtte de steder du lægger mest vægt på madrassen.

Ovenpå fjedrene ligger der et lag med CoolTex polstring på 2,5 cm, som er med til at give dig en endnu bedre komfort, når du ligger i sengen. Denne polstirng er desuden med til at give en bedre ventilation når du sover.

Formidabel topmadras

Det der fuldender en god seng er selvfølgelig topmadrassen. Det er den du har nærmest kontakt med når du ligger i sengen, så den skal selvfølgelig også være af god kvalitet.

Når du køber en Norland Luksus EL så følger der også en lækker og luksiørs topmadras med, som er hele 10 cm. Den fås enten i memoryskum eller i latex, alt efter hvad du foretrækker.

Specifikationer

 • Dimensioner: 80 x 200, 90 x 200, 90 x 210, 120 x 200, 160 x 200, 180 x 200, 180 x 210, 210 x 200, 210 x 210 cm.
 • Højde: 68 cm ( 19 cm ben, 21 cm ramme, 18 cm madras, 10 cm topmadras)
 • Farve: Mørkegrå og lysegrå
 • Fjedretype: Pocket
 • Komfortzoner: 5 stk.
 • Garanti på ramme- og fjedrebrud: 25 år
 • Garanti på motor: 5 år.
 • Trådløs fjernbetjening