Dobbeltseng guide

Er du på udkig efter en ny dobbeltseng, er du kommet til det rette sted. Herunder kan du nemlig læse om fem virkelig gode modeller, der udmærker sig på hver sin måde.

Alle dobbeltsengene har en meget høj kvalitet, hvilket er med til at sikre dig en god søvn.

En dobbeltseng kan holde i mange år fremover, hvis du vælger den rette, og det er derfor vigtigt, at du sørger for at tænke dig grundigt om, når du skal købe den.

Der kan være stor forskel på levetiden på de forskellige modeller. Derfor kan du i denne guide kun finde senge, der er garanteret en lang levetid.

Venus Luna dobbeltseng

Dobbeltsenge med 2 forskellige madrasser

Når I er to, der deler dobbeltsengen, skal I sørge for at vælge en, hvor I kan vælge hver sin fasthed i springmadrassen.

På den måde kan jeres kroppe få den bedst mulige støtte.

Alle de dobbeltsenge, som vi beskriver her i guiden, giver dig mulighed for at vælge forskellig fasthed i de to sider.

Udover fastheden er topmadrassen en anden faktor, der er meget vigtig for, at du kommer til at sove godt – og det er jo det, som dit valg af dobbeltseng handler om.

Du kan vælge mellem topmadrasser i forskellige tykkelser og forskellige materialer. Har du det ofte varmt, når du sover, er det for eksempel særligt vigtigt, at du er opmærksom på, at du får valgt den rigtige topmadras.

De dobbeltsenge vi har kigget på i denne guide er fra BedrenætterSengefabrikken, NordicDream, Bedworld & Erling Christensen møbler.

Vi anbefaler disse dobbeltsenge

Bedst i test

Venus dobbeltseng

Bedst i test
 • 100 dages prøvetid - Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
 • 7 bedre™ zoner
 • 25 års garanti

Tromsø dobbeltseng

Bedst til prisen
 • 100 dages prøvetid - Gratis ombytning af én madras
 • 7 komfortzoner
 • 15 års garanti

Venus dobbeltseng (Bedst i test)

100 dages prøvetid - Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Venus Natural Kontinentalsengen er skabt med pocketfjedre i både springmadrassen og boxmadrassen. Det er med til at give dig en virkelig god støtte og er også derfor, at denne seng er bedst i test.

Der er to vigtige fordele ved pocketfjedre: Først og fremmest sikrer de, at du ikke mærker det lige så meget, når din sengepartner vender sig.

Derudover gør de det muligt for madrassen, at blive inddelt i zoner, der giver hver del af din krop den støtte, som den har brug for.

Venus Natural Kontinentalseng har syv komfortzoner, hvilket betyder, at dine skuldre og hofter kan synke ned i sengen, mens dit hoved og dine ben bliver holdt oppe.

Dermed bliver din rygsøjle holdt lige, når du sover, hvilket er absolut det mest behagelige.

Mellem fjedrene, i denne seng, er der polstreret med 25 mm latex. Det gør at sengen både er god til at komme af med varmen, og at den er endnu mere fleksibel.

Springmadras og topmadras er nøglen til en exceptionel god dobbeltseng

Venus Natural dobbeltseng består af tre lag: boxmadrassen, springmadrassen og topmadrassen.

Springmadrassen er på mange måder det vigtigste element i forhold til at sikre din komfort, da det er den, der i højest grad garanterer, at du kan vende dig og får den støtte, som du har brug for.

Denne springmadras har to madraskerner, der er samlet med et betræk. Det er med til at giver jer en højere grad af komfort, da de to kerner gør det muligt at vælge forskellig fasthed i sengen.

Fastheden afhænger nemlig af vægten, og det er jo ikke sikkert, at din sengepartner vejer det samme som dig.

Med til sengen følger der en Mayan Pulse latex topmadras. Latex er det foretrukne materiale til topmadrasser, og det er der flere årsager til.

Først og fremmest er latex ventilerende og fleksibelt. Det betyder at topmadrassen er god til at lede varmen væk fra dig og sengen, samtidig med at du får den korrekte støtte, mens du sover.

Udover dette, er latex et naturmateriale, og dermed er det allergivenligt. Topmadrassen her er da også Svanemærket. Det er din garanti for et allergivenligt produkt.

Det helt særlige ved denne topmadras er dog, at den er blevet produceret efter SonoCore metoden. SonoCore metoden betyder at der er brugt varmebølger, i stedet for damp, til at vulkanisere materialet.

Det giver en topmadras der er endnu mere fleksibel og ventilerende, samtidig med at overfladen er mere ensartet.

Kort sagt, topmadrassen er mere behagelig og holder længere, end andre latex madrasser der ikke er produceret med SonoCore metoden.

Som prikken over i'et , følger der også en gavl med til sengen. Det giver både sengen et flottere udtryk, samtidig med at det forøger komforten, når du f.eks sidder i sengen og læser eller ser tv.

Venus serien er dansk kvalitet hele vejen igennem

Når du vælger en seng fra Venus serien, så er du garanteret høj kvalitet for dine penge.

Det bakkes op af de 195 anmeldelser fra købere af denne seng. De har samlet givet sengen 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Det fås ikke meget bedre.

F.eks skriver den godkendte køber af sengen Marie M følgende "Dejlig seng. Jeg glæder mig til at gå i seng hver nat. Er meget imponeret over, vi slet ikke kan mærke at det er to madrasser med forskellig hårdhed vi ligger på. Revnen er helt væk - skønt!".

Og Jakob N følger med denne kommentar "Hurtig levering og lækker kvalitet. Fantastisk seng - sover som en baby:-)".

Eksperterne er også enige, og Venus serien er blevet udnævnt til "Bedst i test" mange steder, bl.a hos Bedste5.dk, Seng.nu og Bedsteseng.dk . Og nu hvor vi er i gang, så kan du også få et par citater fra andre eksperter på området.

Sov-Bedre skriver at "Med Venus får du en fantastisk kontinentalseng, der forener komfort, kvalitet og design. Den indeholder en 100 % naturlig topmadras, der sikrer dig en maksimal åndbarhed, samtidig med at sengen er svanemærket og allergivenlig. Derudover er boxmadrassen omgivet af en utroligt stærk træramme på 14 centimeter, der sikrer dig en seng, der holder i mange år".

Testfabrikken tilføjer at "Derfor gælder det om at vælge en seng, der netop giver kroppen den optimale støtte – og dette gør Venus".

Bedste5.dk vurdere at "Alt i alt, så er dette en yderst moderne kontinentalseng, som ikke går på kompromis med noget som helst".

Vi slutter af med dette citat fra Bedsteseng.dk "Med en Venus Kontinentalseng er du sikker på at få det bedste af det bedste. Alle sengens komponenter er udvalgt, så de passer perfekt sammen og sikrer dig en fabelagtig nattesøvn".

Specifikationer

 • 100 dages prøvetid - Gratis ombytning af madras eller pengene tilbage
 • Størrelser: 160x200, 180x200, 180x210 & 210x210 cm
 • Farver: Sort, lysegrå, antracit grå & sand
 • Højde: 63 cm. (10 cm ben, 28 cm boxmadras, 18 cm springmadras, 7 cm topmadras)
 • 7 komfortzoner
 • Fås i medium, fast og ekstra fast
 • Polstring: 25 mm latex
 • 7 cm Mayan Pulse latex topmadras
 • Sengegavl medfølger
 • 14 cm ramme i massivt svensk fyrretræ
 • Vælg mellem 2 typer ben
 • 25 års garanti på ramme og fjederbrud

Tromsø dobbeltseng (Bedst til prisen)

Denne dobbeltseng er 100 % fremstillet i Danmark, hvilket er med til at understrege, hvor høj en kvalitet der er tale om.

Alt er udført grundigt og med øje for detaljen. Derfor får du også en seng, som du kan sove godt i i rigtig mange år fremover.

Dobbeltsengen har blandt andet en solid bund, der er fremstillet i massivt fyrretræ. Det sikrer dig en god basis for din seng.

Rammen og de 11 lameller er betrukket med et slidstærkt møbelstof. Det giver sengen et flot ensartede og minimalistisk nordisk look.

Topmadras i latex eller flow skum

Med til sengen følger der også den obligatoriske topmadras. Den er obligatorisk for en god seng, fordi den er den du ligger på og det er dermed den der giver den sidste komfort i din seng.

Til denne seng har du frit valg mellem en latex og en flow skum madras.

Latex er et fleksibelt natur materiale, der er kendt for at yde en god støtte til kroppen. Det er åndbart og dermed hjælper med at holde en god sovetemperatur.

Flowskum er blødere og former sig efter din krop. Det er kendt for at holde på varmen.

Langt de fleste danskere foretrækker en latex topmadras, men der kan være detaljer der gør at en flowskum er et bedre valg for netop dig.

Har du tendens til at fryse om natten eller har du problemer med ryggen, så kan flowskum madrassen måske være et bedre valg for dig.

Heldigvis kommer sengen med mulighed for gratis ombytning af en madras, så du kan jo evt. bytte topmadrassen hvis du vælger den forkerte.

En dobbeltseng med den rigtige madras forebygger rygproblemer

Springmadrassen er vendbar og fremstillet med 220 pocketfjedre per m2.

Hver fjeder er syet ind i sin egen pose, hvilket gør, at de arbejder individuelt og derfor kan give en bedre støtte til din krop via sengens syv komfortzoner.

Zonerne er fastere omkring din lænd og dine skuldre, så de kan blive holdt oppe med den rette støtte.

Fastheden betyder, at du får en lige rygrad, når du ligger på siden.

Den lige rygrad er meget vigtig for, hvordan du sover i sengen. Faktisk er den så vigtig, at du med den rigtige madras blandt andet kan forebygge rygproblemer.

Det er yderligere en fordel, at madrassen er vendbar. Det giver den en længere levetid, da du kan minimere slidet på siderne.

Det anbefales faktisk at vende madrassen, både grundet den mindre slidtage og fordi at fjedrene vil arbejde bedre, hvis du regelmæssigt vender madrassen, f.eks hvert halve år.

Specifikationer

 • Størrelser: 160x200, 180x200, 180x210 & 210x210 cm
 • Farve: Grå & sort
 • Højde: ca. 57 cm. (Ben: 10 cm, boxmadras: 22 cm, springmadras: 18 cm & topmadras: 7 cm)
 • 7 komfortzoner
 • Fås i medium, fast og ekstra fast
 • Topmadras: latex eller Memoryskum på 7 cm
 • 15 års garanti for brud på rammen og fjedrene

Snefrid dobbeltseng

Edda Älv bygget på med en solid base, bestående af en boxmadras med en 8 cm tyk træramme, i solidt svensk fyrretræ. Det giver en lang levetid til sengen.

Oven på boxmadrassen ligger der en springmadras med individuelle pocketfjedre og 5 komfortzoner.

Pocketfjedrene sikrer, at madrassen kan inddeles i de forskellige zoner. De kan hver især give din krop den støtte, som området har brug for. Dermed bliver din rygrad holdt lige.

Det er ikke bare med til at forebygge, at du får problemer med ryggen; det er også med til at give dig en dybere søvn.

Har du meget brede hofter, kan det dog være en god ide, at vælge en blødere madras, så dine hofter bedre kan synke ned i den.

Det hjælper til at holde din rygrad lige, så du sover bedre.

Du har dog ikke mulighed for at vælge 2 forskellige fastheder til denne seng, da springmadrassen øverst er én stor madras.

Det har den bagdel, at din sengepartner og dig helst skal være i samme vægtområde, så i begge får den nødvendige støtte fra madrassen.

Samtidig har det også den fordel, at der aldrig vil være den berygtede revne i midten af sengen, som du kan glide ned i om natten.

Vælg mellem 2 topmadrasser

Sammen med denne gode dobbeltseng fra NordicDream følger der en valgfri topmadras med.

Den fortrukne er den der er lavet er naturmaterialer, nemlig latex modellen. Faktisk vælger 90% af kunderne en model i latex.

Latex er da også god, da den giver dig en trykaflastende støtte, når du ligger i sengen. Samtidig med at det leder varmen væk fra sengen.

Ønsker du en blødere flade at ligge på, så anbefaler vi at du vælger en af memoryskum.

En topmadras af memoryskum er også god til at holde på varmen, og derfor egner den sig også til folk der har en tendens til at fryse om natten.

Bedst til prisen dobbeltseng

Eksperterne er vilde med serien af Edda senge. Prøv bare se nedenstående udtalelser om netop den serie.

Forbrugsguiden skriver følgende "kontinentalsengen for dig, der ønsker en seng produceret i de bedste materialer. De 5 individuelle komfortzoner giver en ekstra, ergonomisk trykaflastning, så du restituerer bedst muligt under søvnen".

Sov-Bedre udtaler kort og godt at "Du får en kvalitetsseng til en utrolig god pris".

Senge-testeren følger op med disse ord "udviklet af sengeeksperter for den bedste og mest ergonomisk korrekte støtte hele natten".

Bedste10.dk slutter af med "Med tanke på de gode materialer og det lækre design, er Edda Ävl én af oversigtens mest sikre valg".

Der er altså ingen tvivl om at du får virkelig meget for dine penge med denne dobbeltseng.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds alligevel, så har du 100 dages prøvetid, hvor du kan, helt omkostningsfrit for dig, bytte madrassen eller levere sengen retur til forhandleren.

Specifikationer

 • 100 dages prøvetid - Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
 • Størrelser: 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm
 • Højde: 56 cm (6 cm topmadras - 20 cm boxmadras - 18 cm springmadras - 12 cm ben)
 • Farve: Grå og sort
 • 5 komfortzoner
 • Fås i medium og fast
 • Polstring: 25 mm polyskum
 • Valgfri topmadras - Latex eller memoryskum
 • 8 cm ramme i massivt svensk fyrretræ
 • Vælg mellem 3 typer ben
 • Sengegavl kan tilkøbes
 • 15 års garanti på fjedre- og rammebrud

Dannevang dobbeltseng

Vil du have en god seng uden at bruge hele opsparingen, er denne Dannevang kontinentalseng et godt valg for dig.

Den har fem komfortzoner, der sikrer, at de forskellige områder af din krop får den støtte, som de har brug for.

Sengen består af både en boxmadras og en springmadras. Den sidste kan tages af og vendes, hvilket er med til at give sengen en længere levetid.

Når du leder efter en ny seng, er det springmadrassens fasthed, der er et af de vigtigste parametre. Du kan vælge Dannevang dobbeltseng i fasthederne medium og fast.

Topmadrassen giver den sidste finish til dobbeltsengen

Med til dobbeltsengen følger der en 40 mm latex topmadras med en indbygget zone til dine skuldre.

Latex er det, som de fleste forbinder med en almindelig topmadras. Det er rart at ligge på og er et godt valg for dig, der har det varmt om natten.

Latex er et natur materiale der ånder godt, samtidig med at det både er spændstigt og fleksibelt.

Specifikationer

 • Størrelser: 160x200 & 180x200 cm
 • Farver: Grå eller sort
 • 5 komfortzoner
 • Fås i medium & fast
 • Topmadras i latex på 4 cm
 • Ben skal tilkøbes

Bruxelles Mannekin dobbeltseng

Bruxelles Mannekin er et andet budgetvenligt valg, der også giver dig en god komfort.

Den nederste madras er skabt i blødt bærekum, der er med til at give en god støtte til springmadrassen.

I denne som i de andre dobbeltsenge er springmadrassen det vigtigste i forhold til din komfort.

Du kan vælge mellem tre former for fastheder, alt efter hvad du vejer. Når I er to, der sover i sengen, har I mulighed for at vælge hver sin fasthed i jeres sider.

Dermed får I den mest komfort og den støtte, som jeres kroppe hver især har brug for.

Fem komfortzoner sikrer en god støtte

I alle tre former for springmadrasser er der fem komfortzoner, der kan give din krop den rette støtte hele vejen ned igennem.

De fem zoner er skabt, så du ikke kan vende madrassen forkert, da zonerne i de to ender er skabt med den samme fasthed.

De to vigtigste områder af din krop, der skal støttes, er din lænd og dine skuldre. De skal have mere støtte end resten af kroppen, så din rygrad bliver holdt lige, når du ligger på siden.

Det giver dig den bedste støtte, når du sover.

Prøv sengen i 101 dage

Denne seng fra Bedworld kommer med hele 101 nætters prøveperiode. Det betyder at du faktisk har mulighed for at sove i sengen i 101 nætter og så levere sengen tilbage igen, hvis ikke du er tilfreds med dit køb.

Det er en god idé at gå efter en seng der har en lang prøveperiode, da det kan tage flere uger for din krop, at vænne sig til en ny seng.

Specifikationer

 • Størrelser: 140x200, 160x200 & 180x200 & 180x210 cm.
 • Farver: Sort & grå
 • Højde: 47cm (eksl. ben. Kan vælges i 10, 16 og 20 cm.)
 • 5 komfortzoner
 • 15 års garanti på fjederbrud
 • Vælg mellem medium, fast og ekstra fast
 • Topmadras i latex med 40mm kerne

Hvilken dobbeltseng skal jeg vælge?

Der er en række detaljer, det er vigtigt, at du tænker over, når du skal have en en ny seng.

Alle sengene i denne test har mindst 5 komfortzoner. Det betyder, at sengen former sig efter din krop og holder din rygrad lige, når du sover. Det er afgørende for, at du får en god søvn.

Ser du på dobbeltsenge et andet sted, er det derfor noget, som du skal være opmærksom på.

Alle sengene, i denne guide til den bedste dobbeltseng, er kontinentalsenge, men ser i ofte tv i sengen eller læser, så kan det være en god ide, at kigge efter en elevationsseng.

Elevationssenge kan også hjælpe mod skavanker som f.eks uro i benene om natten. Med de bedste elevationssenge kan i justere højden af både fod- og hovedenden uafhængigt af hinanden.

Vi har valgt ikke, at medtage dobbeltsenge med opbevaring, i denne guide til valg af den rigtige dobbeltseng, da disse senge ikke har en lige så god komfort, som dobbelt senge uden opbevaring.

Det skyldes simpelthen, at den plads der bliver brugt til opbevaring, efter vores mening, hellere skal bruges på at gøre sengen mere komfortabel.

Hvilken fasthed skal dobbeltsengen have?

Først og fremmest er det vigtigt, at du gør det klart, hvilken fasthed du har brug for. Alle sengene i testen kan du få med fastheder på medium, fast og ekstra fast.

Hvilken, du skal vælge, afhænger af to faktorer: Hvor meget du vejer, og hvor brede hofter eller skuldre du har.

For de fleste er det nok at se på vægten, men har du meget brede hofter eller skuldre giver det mening, at du vælger en blødere seng, så du bedre kan synke ned i den.

 • En medium fast seng passer til en på under 75 kilo
 • En fast seng passer til en på mellem 75 og 90-95 kilo
 • En ekstra fast seng er til dem på over 90-95 kilo

Vær dog opmærksom på, at en ekstra fast madras er med multipocket fjedre, i stedet for almindelige pocket fjedre.

Multipocket fjedre giver bedre støtte og er nødvendigt, hvis du vejer over 90-95 kg, men de er også lidt dyrere. Det er dog absolut pengene værd, hvis det er det gør forskellen på om du får en god nattesøvn eller ej.

Det er meget vigtigt, at vælge en madras med den rette fasthed, så i får optimal støtte når i sover. Den bedste seng for jer, er netop den der giver optimal støtte.

Støtte og aflastning er nøgleordene når i skal vælge madras og seng.

Topmadrassen er en anden vigtig brik i komforten

En anden vigtig brik i forhold til, hvor komfortabelt det er for dig at sove, er topmadrassen.

Har du det ofte varmt, når du sover, bør du vælge en latex topmadras. En latex topmadras er den bedste til at ventilere og dermed hjælpe dig til at holde temperaturen nede.

Ønsker du en topmadras, der former sig efter din krop, bør du dog vælge en topmadras i flowskum, wonderpur eller celsius materiale.

Det er en form for memory skum, der bliver varmet op af din kropsvarme og dermed kan forme sig efter kroppen. Det er meget behageligt, men også varmere end latex topmadrassen.

Hvor stor er en dobbeltseng?

Når du skal vælge en dobbeltseng, skal du selvfølgelig også tænke over, hvilke dobbeltseng mål den skal have.

Det rigtige mål på dobbeltseng er 180x200 cm, men i dag er der mange forskellige størrelser, der bliver betegnet som en dobbeltseng.

Den mindste seng der kan betegnes som en dobbeltseng er 140 cm bred, men en seng på den størrelse vil mange ikke synes er stor nok til, at fungere som en dobbeltseng.

Det er også grunden til, at mange kalder netop den størrelse for en halvandenmandsseng.

Hvis i vælger en seng på 160 eller 180 cm i bredden, så burde der være rigeligt med plads til jer begge. 180x200 cm er den mest populære dobbeltseng størrelse, men er en af jer, eller begge to, meget høje, kan i overveje en seng på 180x210 cm i stedet.

Det giver jer rigeligt med plads, når I er to, der sover i sengen. I kommer ikke til at støde ind i hinanden, når I vender jer, hvilket selvfølgelig er med til at sikre en bedre søvn.

I kan også, hvis i har plads til det, vælge en king size model på hele 210x210 cm.

De fleste forhandlere har et stort udvalg af dobbeltsenge, så der er også en størrelse der passer til lige præcis jer.

Vi har fundet denne video der viser lidt om hvad de forskellige størrelser senge egner sig bedst til 

Skal i vælge en dobbeltdyne til jeres nye dobbeltseng?

En anden ting i også skal overveje er om i skal have en dobbeltdyne eller 2 enkeltdyner. Med en dobbeltdyne kan i dele den med hinanden. Det kan være en fordel specielt om vinteren, da i så kan udnytte hinandens kropsvarme bedre. Og så er det selvfølgelig også lidt hyggeligt, at dele dyne på den måde.

Har en af jer tendens til at stjæle hele dynen, så bør i nok overveje 2 enkeltdyner i stedet for en dobbeltdyne.

Ligesom at i kan få dobbeltsengen ekstra lang på 210 cm, så kan i også få lange dyner, og ekstra brede også. Tag jer derfor god tid til, at overveje hvad der vil passe lige præcis jer bedst.

Husk at dyner og puder også er meget vigtige for en god nattesøvn. Derfor er det vigtigt, at i også tager jer tid til, at finde de rette dyner og puder, og ikke udelukkende går efter prisen.

Overvej grundigt køb af billig dobbeltseng

Din seng skal du have i mange år fremover. Det er derfor vigtigt, at du overvejer grundigt, hvilken form for seng der vil være den rette for dig. Det er ikke et sted, hvor du skal gå på kompromis og købe en af de billige dobbeltsenge.

Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at overveje det en ekstra gang, når du ser på en billig seng et andet sted. Det er ikke sikkert, at den er pengene værd, hvis den medfører dårlig søvn og en radbrækket ryg.

Alle sengene her på siden er valgt ud fra, at de netop er med til at sikre dig en god søvn. Selvom nogle har en lavere pris end andre, går du altså ikke på kompromis.

Du kan også, hvis det kniber med budgettet, købe din seng på afbetaling. De fleste forhandlere tilbyder gratis finansiering, når du handler hos dem. Vær dog opmærksom på, at selvom der står rentefrit, så kan der være gebyrer.

Derfor anbefaler vi, at i vælger en forhandler hvor der er helt gratis finansiering, og derfor er der ingen grund til at købe den billige dobbeltseng fremfor en ordentlig, som du får glæde af i mange år fremover.

I kan også samtidig vælge en forhandler der tilbyder gratis levering, så i ikke bruger en del jeres budget budget på leveringen.

Dermed kan du nemt finde din nye dobbeltseng, i vores guide til valg af seng her på siden, og de forhandlere vi henviser til, har alle et stort udvalg af både dobbeltsenge og madrasser.

Kan køb af ny dobbeltseng hjælpe på søvnproblemer

Hvis du har søvnproblemer og du er i tvivl om en ny seng er det rette valg for jer, så kan du læse den denne artikel på Videnskab.dk, hvor de kommer med en række gode råd til en bedre søvn.

Der er mange danskere der har søvnproblemer, så i er bestemt ikke alene om det. Faktisk har 41% af befolkningen i Danmark følt sig generet af søvnproblemer de seneste 14 dage. Der er altså mange der trænger til gode råd om deres søvn.

Du kan også overveje om din hverdag er for travl, og om du dermed ikke har tid til at sove nok. Hvis vi kigger 100 år tilbage i tiden, så sov vi 1-1,5 timer mere hver eneste dag. Det er en stor forskel.

Formanden for Dansk Søvnselskab og lederen af Glostrup Amtssygehus søvnlaboratorie overlæge Poul Jennum har konstateret, at vores søvn hænger tæt sammen med vores livsstil, og udtaler bl.a at:

"Vi har længere transporttid på arbejde, og så spiser vi helst en kort frokost. Der bliver lavet hurtigt mad, og så skal man lige falde ned oven på dagen med en halv flaske vin og en pose chips."

Du kan læse mere om overlægens konstateringer og udtalelser her.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken dobbeltseng er den bedste?

Vi har i denne kigget guide nærmere på nogle af de mest solgte dobbeltsenge på det danske sengemarked. Ud fra parametre såsom komfort, kvalitet, garanti og handelsbetingelser har vi fundet frem til den bedste dobbeltseng i vores guide. Vi vurderer at Venus Natural er den bedste dobbeltseng netop nu.

Hvilken dobbeltseng er den bedste til prisen?

Vi har i denne guide også kigget nærmere på den dobbeltseng, hvor du får mest for pengene. Den dobbeltseng der er bedst til prisen i vores guide er Tromsø.

Hvorfor købe en god dobbeltseng?

For at din krop kan restituere om natten, så er det vigtigt at den har de mest optimale forhold. En god dobbeltseng kan være grundstenen til, at du får den gode søvn du og din krop har behov for.

Hvilken madras skal jeg vælge til min dobbeltseng?

Det anbefales at du vælger din madras, efter hvor meget du vejer. Jo mere du vejer, jo mere fast skal din madras være. Du kan i denne guide læse mere omkring, hvordan du vælger den helt rigtige fasthed.